Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D přeji Agentuře mnoho úspěchů a dalších odhalení. Jakub Janda určitě bledne závistí, že to neodhalil sám. Jinak zdravím a přeji hezký víkend, každodenní koncert ptačí ten mi stačí, no a tisícovku bych si stejně vyzvednout nemohl, to by mi museli kód poslat na email;-)

1 0
možnosti

Tak nevím, je to recese nebo to autor myslí vážně?8-o

4 0
možnosti
Foto

I96v39o 82C20i39l12i41c26h

21. 6. 2019 9:11

To myslíte vážně?

3 0
možnosti

:-)........Pane autore, napsal jste to výborně i když trochu rozvláčně! Celé by se to dalo shrnout možná do tří vět!

Já Vám také něco napíšu! Náklady na akci ne Letné jistě převýší milion korun. Čteme ty velkolepé přípravy i ČTV na to upozorňuje, aby to náhodou někomu neuniklo!

Vy si zřejmě myslíte, že se na to skládají demonstranti. Jak praví staré přísloví, korunka ke korunce a nahý má košilku!

Pokud vnímáte, jako soudný člověk realitu, tak Vám musí být jasné, že to nevymyslel zkrachovalý študent, roztomilý brebta, který i krátký projev musí číst z papíru, který mu možná někdo napsal.

JDe o hodně.....politici odstavení od korýtek, (jsem před několika dny asi osm tiskovek), které začínají mantrou.....máme stíhaného premiéra. Rádi by se zase vrátili, ale je to marné, je to marné. !!!!!!

4 4
možnosti
Foto

I55v61o 88C85i73l10i31c97h

21. 6. 2019 7:45

Jsem zvědavý kolik koblížků to bude sdílet jako fakta ;-D

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Bude krásně a koncert doporučuje 9 z 10 členů vlády, což je vlastně jedno, protože se stane vždy jen to, co řekne předseda. Ten řekl jednoznačně ANO, stejně jako když ho někdo při výletech po krajích požádá o jakoukoliv sumu peněz. Dáme si záležet, abychom byli na koncertu dost hlasití, aspoň tak, jako byl nyní náš předseda, když peskoval Junckera za to jak ohrožuje Česko, přesně jak předseda slíbil.

Tahle akce bude bezvadná a musím tam být, jen vyrobím mávátko, motýle na žlutém pozadí, a jedu.

4 0
možnosti

Z nadpisu jsem původně usoudil, že se jedná o akci plánovanou na rok 2306. Ikdyž hodlám žít dlouho, tak moc dopředu neplánuji, takže je mi ta akce zatím lhostejná.

Ale pak mi došlo, že se jedná o akci plánovanou na tuto neděli a ta je mi lhopstejná taky.

1 0
možnosti

Tak nevím - pokud autor tuhle hromadu hnoje pobral jako vtip, tak jsem ten vtip nějak nepochopil - pokud ale autor myslí vážně že lidé na náměstích někdo platí a že lidé jedou přes půl republiky jen pro dva párky tak bych autorovi doporučil návštěvu odborného lékaře z oboru psychiatrie ;-(

7 1
možnosti

je to stále lepší než na Benešovou hulákat ať odstoupí a požadovat zpět Kněžíčka, který vydat platné prohlášení jeho ministerstva ,že babiš není ve střetu zájmů, prostě parta hnojařů ,kteří nevědí co vlastně chtějí.

1 0
možnosti

No kafe,párky a tác to jste si právě vymyslel...

1 0
možnosti
Foto

I34v44a20n 28M28a55r26e58k

21. 6. 2019 6:35

No, ať už je to jak chce p.Strouhale. Vše co souvisí s touto akcí je "transparentní".8-o8-o8-o

1 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Nenapravitelný optimista, který věří, že nakonec pravda a rozum zvítězí nad lží a demagogií. Databázový programátor, který by se nicméně daleko raději živil jako spisovatel. Táta dvou dětí, jež by nejraději pořád viděl ve věku, kdy začínaly chodit a mluvit, což je již neskutečně dávno. Hloubálek, kterému nedá spát, proč Kaufland v Německu má ceny o 10 % nižší než v Česku, ale německá prodavačka má plat 3 krát vyšší. A proč na tuto otázku nedokázal zatím odpovědět žádný ekonom, finanční mocnář, politik či jiný vševěd.

Seznam rubrik